Lige så længe jeg kan huske tilbage har jeg tegnet. Jeg har tegninger liggende fra jeg var en 2-3 år gammel og jeg var ret produktiv. Jeg vil tro at jeg var dyr for min mor og far i farver og papir. Et kladdehæfte var hurtigt tegnet til og når jeg løb tør for papir tegnede jeg under borde og stole. I skolen sad jeg også altid og småtegnede i timerne (een af grundene til at jeg ikke lige blev akademiker, men malersvend J) og modsat mange andre børn, så fortsatte jeg med at tegne. Ud over barndommens år. Når jeg havde en ledig stund i de unge år sad jeg og tegnede. Egentlig bare sådan til mig selv og fordi jeg ikke kunne lade være, men under punktet ”gamle tegninger” kan du se nogle af mine tegninger fra den gang.

Det er glade naivistiske billeder, om end jeg nok næppe kendte det ord dengang. De har bare siddet i en mappe i alle de år, men nu kan kopier i ramme købes for 100 kr. hvis nogen er interesseret. Jeg har også altid tegnet for andre. Dem der nu lige havde brug for nogle illustrationer til en folder, en plakat eller den slags. Ungdomsskolen, sportsforeningen, amatørteateret, spejderne og deslige men også for privatpersoner. Tit lidt småtegninger på en festsang og sådan noget.

Tegninger kan jeg jo ikke snakke om uden også at nævne mine nissebøger, som jeg har brugt hundredevis af timer på at illustrerer. Med stor fornøjelse. Og tegne vil jeg blive ved med. Ved siden af min produktion af malerier har jeg stor fornøjelse af en gang imellem ”blot” at sidde og tegne. Tegninger, der som i mine unge år, har et naivistisk præg. De kan købes i Det lille Galleri, enten som originaler eller som reproduktioner. Tjek under punktet ”Tegninger”.